Първо, важно е да не се прекалява с нищо. Второ, разликата в качественото си е безспорна /Франция - Бг/. Трето, ген. Четвърто, начин на живот - няма мотики, няма притеснения за сметки и всички останали "дребни" глупости. Пето, чак ми е неудобно да го кажа - медицина. Какво още има да се коментира по "начина на живот" и връзката му с продължителността, освен, че жените живеят повече от мъжете, защото по-малко се ядосват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имам само една бръчка и съм седнала върху нея.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВсичко е възможно.
Дори човек да не вижда, без да е сляп
Животът и историята на госпожата са наистина впечатляващи.
Честно казано не мисля да го обръщам на прагматизъм и да се чудя каква е причината за дълголетието, просто на някои хора енергията си им идва отвътре.alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеМисля, че се наричаше зрителна агнозия.
Животът и историята на госпожата са наистина впечатляващи.
Честно казано не мисля да го обръщам на прагматизъм и да се чудя каква е причината за дълголетието, просто на някои хора енергията си им идва отвътре.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе е добре да се живее чак до такава възраст - да надживее някой децата си, пък даже и внуците си.
Всички хора са поставени в различни изпитания, за да се разбере какви са.
За жалост ще Ви надживея..Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Виждал съм много дълголетници и всички са имали интересен живот.
Всъщност, като изключим адептите, най-дълго живелия човек е един , май татарин, описан в "Съветите на д-р ФиС"
Интересното е, че и жените му живеят над сто години.
Човека живее над 140 години.
Умира през седемдесетте на миналия век. Бил е и депутат.
Много пъти са го подлагали на проверки и винаги ги е издържал. Спомените му са били учудващо точни.
Всеки ден е ходил по 10 километра. Независимо от времето.
Та всеки си има своя начин за дълголетие.
Не знам рецептата за дълголетие, но знам какво ни съкращава живота: омраза, завист, алчност, ревност, страх, нечистоплътност, горделивост, арогантност, щеславие....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение...
Не знам рецептата за дълголетие, но знам какво ни съкращава живота: омраза, завист, алчност, ревност, страх, нечистоплътност, горделивост, арогантност, щеславие....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВсъщност, никой не съзря ползотворното зрънце в целия текст.. Зехтин и шоколад. В почти индустриални количества.
Този рекорд не ме блази.
Но обстоятелството, че е прибегнала до чужда помощ едва на 110, е..? ..в месото!!!и рибата(мноо ясно)
.
Хехе, тая работа колкото и да я мъдрим едно е ясно - не всичко зависи от нас, да не кажа почти нищо.
Изводите за мен съм си ги направил - удоволствия без прекаляване. Аскетизмът ми е чужд, както и хедонизмът. Истината винаги е някъде по средата.Пък останалото е Божа работа.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Бе то дълголетие, хубаво, ама да си останеш физически примерно на 50-55, па си живей 140 години.Пък то какво, кожата ти станала като спукана гайда, спъваш се в мъдите си, особено ако ума ти остане бистър и сече пък каросерията се амортизирала хем ти се иска хем не можеш...кофти.За туй кадвам природата да е била по-милостива да запазиш що годе някакъв вид и форма да не те затрудняват, пък като ти итече лимита ти дръпнат шалтера отведнъж.Както един комшия, налял си човека една бира, седнал да гледа някакъв мач и забил главата на масата.И точка.Само дето млад си отиде, на 52.Поне да е успял да пийне бира да не си отиде жаден.Пък колкото до зависта, алчноста, и т.н. най-добре да живееш така че като ти дойде времето да няма за какво да съжаляваш и да се обвиняваш.Съвеста е страшния съд, другото е ала-бала.
Един умирал и рекъл на сина си - Като умра ще разправяш че съм умрял от СПИН.-Що бе тате, ти никога не си боледувал от спин. -За да не таковат майка ти.
Някои и в последния час не се отказват.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Баси, тва си е живо наказание. Не си физически годен, макар че последно откриха че телата ни биха изкарали до 150. Ама в този живот се скапваме много преди това... Няма ги хората от твоето семейство и обкръжение. Ти си сам по някое време. Ако акълът ти е буден, можеш да решаваш някакви задачки, да пишеш нещо, да четеш. Ама ако не е ... Абе гадно си е. По-добре да не...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе то дълголетие, хубаво, ама да си останеш физически примерно на 50-55, па си живей 140 години.Пък то какво, кожата ти станала като спукана гайда, спъваш се в мъдите си, особено ако ума ти остане бистър и сече пък каросерията се амортизирала хем ти се иска хем не можеш...кофти.За туй кадвам природата да е била по-милостива да запазиш що годе някакъв вид и форма да не те затрудняват, пък като ти итече лимита ти дръпнат шалтера отведнъж.Както един комшия, налял си човека една бира, седнал да гледа някакъв мач и забил главата на масата.И точка.Само дето млад си отиде, на 52.Поне да е успял да пийне бира да не си отиде жаден.Пък колкото до зависта, алчноста, и т.н. най-добре да живееш така че като ти дойде времето да няма за какво да съжаляваш и да се обвиняваш.Съвеста е страшния съд, другото е ала-бала.
Един умирал и рекъл на сина си - Като умра ще разправяш че съм умрял от СПИН.-Що бе тате, ти никога не си боледувал от спин. -За да не таковат майка ти.
Някои и в последния час не се отказват.
Чисто нашенски е сигур.
Съвестта е истината.
За този, който има смелост да се изправи пред нея.
Без мишкуване, без (себе)предателство, без подлизурковщина.
Трудна работа.
Comment
-
Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщениеИ двете да ги наречем храни, са отлични, но във Франция. Тук си знаем - олио от какъвто и да е магазин за 2лв, защото зехтинът е 20лв, шоколад - много разтегливо понятие също. Аз не съм много фен на сладкото, но на два пъти са ме черпили с Линд /на латиница не мога да го изпиша сега/ от малката швейцарска държава - няма подобен вкус. Направо все едно са ти ударили инжекция с адреналин. Не е Своге и Милка. Не знам какво друго да добавя.
А зехтина може и да е около 12 лв литъра.В Гърция може да се купи качествен зехтин на цена около 8 лв литъра, визирам отново Лидъл
---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:24 ----------
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеБаси, тва си е живо наказание. Не си физически годен, макар че последно откриха че телата ни биха изкарали до 150. Ама в този живот се скапваме много преди това... Няма ги хората от твоето семейство и обкръжение. Ти си сам по някое време. Ако акълът ти е буден, можеш да решаваш някакви задачки, да пишеш нещо, да четеш. Ама ако не е ... Абе гадно си е. По-добре да не...Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Истината е в секса....ако има кой да ти опъва бръчките и на 120 години е добре.....)
п.п. иде реч както за жени, така и за мъже....другото не е живот, а илюзия)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеинтересно към кой е въпроса ?има 2 варианта единият не може да ти отговори с сигурност...Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеМного по-интересно е защо прие толкова прост въпрос като заяждане, вместо да отговори. Толкова е просто - да, не.
И също така, защото смятам, че имам право да избирам дали да ти отговоря с простичко "да" или "не", или да изобщо да пропусна.
Или греша?
Comment
Comment